Hottikokki

Hottikokki-musiikkivideo- ja laulusarjan esittely
 
Teimme ruoka- ja musiikkivideohistoriaa jo 1998. Hottikokki-musiikkivideosarjassa on 10 laulua, jotka tuotettiin tilauksesta YLE TV1 Lasten- ja nuortenohjelmille. Videoilla Bianca laulaa, kokkaa ja herkuttelee lasten ja nuorten kanssa. Valitut Palat julkaisi sarjan VHS-videona 1998 (julkaisu on loppuunmyyty).

Terveellinen, turvallinen ja mieluiten kotona valmistettu ruoka on edelleen hyvän elämän perusta. Haluamme innostaa lapsia ja perheitä laulujen avulla kokkaamaan ja herkuttelemaan itsetehtyjä herkkuja ja aterioita. Laulujen helppojen reseptien avulla pääsee hyvään alkuun. Hottikokki-musiikista pääset nauttimaan tällä Hottikokin omalla sivustolla Home-sivun soittimella tai sivujen alalaidan soittimella. Mobiililaitteilla alalaidan punainen soitin lataa musiikin nopeammin.

Vuosina 2017 ja 2018 olemme äänittäneet uusia ruotsinkielisiä versioita muutamasta Hottikokki-laulusarjan lauluista sekä myös Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä-laulusarjan lauluista. Tulemme julkaisemaan ruotsinkielisen Hockus Kockus MusikKalas CD:n Digi-julkaisuna tällä sivustolla lähiaikoina.© 2019 Bianca Morales Productions Oy
Kaikki oikeudet pidätetään

Odotamme postiasi!

Postia meiltä sinulle!

Liity postituslistalle!

Kuuntele Hottikokki-musiikkia

Sivun alalaidassa on punainen soitin, jolla voit kuunnella Hottikokki-lauluja suomeksi.

Osta musiikkia

Bianca Morales musiikkia lapsille ja aikuisille Nimbit Music Storesta!